Tony vann – igen!

Han är otrolig den mannen. Nu vann han igen. Rätt svar är Bredinge. Och vi åkte från Lunda, en sträcka på 3, 7 kilometer. Rickard svarade också rätt men över Youtube och något senare än Tony.

Tävlingskonstruktören Gunnar Schabroll är klart tagen av Tonys framfart som vinstmaskin.
– Han måste vara ett geni, sa han alldeles likblek i ansiktet då det rätta svaret droppade in redan på 3-poängsnivån. Och tävlingsredaktionen instämmer. Nu väntar stormöte där vi på alla sätt ska sporra Gunnar Schabroll att konstruera ”den svåraste gåta som någonsin sett dagens ljus norr om ekvatorn”. Ingen levande – och sannolikt inte heller nån död – ska ha den minsta chans att leverera rätt svar på 3-poängsstadiet. Det har nu blivit kulturorganets heliga mål.

Djupt imponerade grattar samtliga redaktionsmedlemmar kung Tony!

Nästa tävling börjar måndag 31 juli.

Sigwahld Restorin
tävlingsledare
Märkt

2 tankar om “Tony vann – igen!

 1. Tony skriver:

  Nu är det någon som har lite för livlig fantasi igen.Otrolig, geni, kung. Tunga ord att bära på mina axlar inför kommande resor. Fallet blir desto hårdare om man inte kan leva upp till dem.
  Säger bara… Hur svårt kan det va? Lätt som en plätt var denna resa. Den där G.S. måste vara väldigt överskattad. Om han nu finns?Jag tror han är en bluff, en myt. Inte minst pga hans enorma (påstådda) produktion av korsord. Snitt/dag ?

  När väl vänster hjärnhalva övertygat den högra att resan INTE startade mot öster trillade hela växelkassan ner. ( skit på linsen eller feltolkad info) Från denna by har jag traumatiska minnen av gurkplockning, kålskörd och ogräsrensning i oändligt långa rader med lök. Jag kan fortfarande inte köra in i Bring söderifrån utan att se ner på fälten där det begav sig i tonåren.Får chans att kolla igen nästa vecka. Krya på sig. /Tony

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Ja, sånt är livet. Förväntningar är oerhört tunga att bära. En favorit har alltid ett handikapp att hantera. Idolskap och kändisjakt kan bryta ned den starkaste. Vissa klarar det, andra inte. Du får ta det goda med det sämre, ungefär som gurka eller ogräs.

   Vad gäller dina tvivel om Gunnar Schabrolls existens kan kort och gott sägas att han finns – och att han arbetar hårt. Han bor numera i en 18-rumslägenhet vid Lange Reihe i centrala Hamburg där han driver bolaget Das große Geheimnis. Bolagets gåtor och korsord säljs för stora slantar över hela världen, så även till Alvarsamt2. Och som kulturorganet tidigare berättat smids nu planer på konstruktion av den genom alla tider svåraste gåtan…

   Må du minnas även annat än slaveriet då du återser tonårens gränslösa lökfält!

   /Sigwahld

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: