tomtparad utan slut

Tidigare hånade han Trump. Nu älskar han honom på det mest devota sätt. Lagret av uppblåsta tomtar och troll tycks omättligt när Trump väljer medarbetare. Skulle du köpa en begagnad bil av denne representant för världens mäktigaste regering?

Sune Flisa
ledarskribent
Märkt , ,

4 tankar om “tomtparad utan slut

 1. Tony skriver:

  Lika barn leka bäst. Passar Donald som hand i handske. Frågan är om man kan förvänta sig ngn form av stabilitet i sandlådan over there ? Eller i vår egen efter nästa val?

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Over there är det nog snart färdiglekt. Såg Trump hålla tal för poliser och uppmana dem till mera våld i jobbet. Såg också en gammal reporter som bevakat nio presidenter. Han hade inga ord för hur man ska beskriva det gångna halvåret i V H. Och det har inte jag heller.

   Vad gäller lilla Sverige talas det om regeringskris för att två ministrar – med all rätt – tvingats avgå. Regeringskris! Är nån så pucko så hen tror att landet står och faller med dessa bleka politiker!? Det är ju uppenbart att landet inte styrs av regeringen. Sverige styrs av tjänstemän, vars ambitioner är att hålla grytan puttrande – inte mer, inte mindre.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: