detaljer berättar

Bra författare och skickliga reportrar vet att man aldrig kan berätta allt. Man måste sovra. Ibland kan en story skalas ned till att endast berättas med detaljer.

Så tänkte jag på parksoffan i Stadsparken i Kalmar då några ungdomar kom förbi och började… Tja, inte ens det behöver berättas. Det framgår av de tysta bilderna – utan ord.

Märkt , , ,

2 tankar om “detaljer berättar

 1. Tony skriver:

  Har funderat ett tag på en fråga. Är du författare eller reporter? Skicklig eller ej vet jag inte. När man läser dina bildtexter är det ju inte bara fakta, utan också många adjektiv och beskrivande ”målande” ord. Nästan små berättelser Med mycket fantasi framför allt.
  Frågan lyder. Har du skrivit typ noveller, kåserier eller andra berättande skrivelser förutom det vi ser på bloggen? Nyfikna hälsningar Tony

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Det var en rak fråga som kräver ett rakt svar:

   Jag – alltså alla mina 14 figurer i redaktionen – har varit både tidnings- och radioreporter. Och skrivit noveller. Och böcker. Och revyer. Och mycket annat. Och så har jag plåtat. Och gett ut andras böcker på mitt Lagerströms Förlag (nedlagt). Hela mitt yrkesliv har jag alltså ”berättat på olika sätt”. Allra roligast är dock att blogga, eftersom jag då är min egen chef, min egen springsjas – och min egen Sune Flisa. 😉

   molnigamenmedhoppomsoliga hälsningar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: