vart är vi på väg? 3 poäng

Välkommen att kämpa i de superintelligentas tävling Vart är vi på väg? Det gäller att klura ut vilken by/ort/stad på Öland vi är på väg till. Klockan 08 tre dagar i rad läggs ledtrådar ut. Under dessa tre dygn får du bara delta i tävlingen med ett enda svar – som du avger som  kommentar. Svara endast med målbyns namn, eftersom allt annat du skriver kan hjälpa dina medtävlare. Det gäller alltså att vänta ”lagom länge” med svaret. Väntar du för länge vinner kanske någon annan. Har du för bråttom riskerar du att svaret blir fel.

Förstapriset är denna gång en enkelresa till Jupiter med den sjutstegsraket jag just nu bygger på hemlig plats ute på alvaret. Evig berömmelse och plågsamt kändisskap ingår också i förstapriset. Det kan därför vara klokt att förbereda ett livslångt bärande av mycket mörka solglasögon, yvig peruk och falska legitimationer.

3 poäng

En grenoli satte allra första baljan här, ett ställe som kan kopplas till frånorten. Fågelvägen är det drygt 16 kilometer mellan från- och tillbyn. Färden går norrut. Målbyn hyser företag sysslande med substantiv som ingår i synonym till utropet ”bra!”.
Märkt

2 tankar om “vart är vi på väg? 3 poäng

  1. Tony skriver:

    stora rör

    Gilla

  2. Britt Mari Bingebo skriver:

    Hagelstad

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: