behöver Öland en turistchef?

Vi summerar resultatet på onsdag.

 

 


 

Märkt ,

4 tankar om “behöver Öland en turistchef?

 1. Tony skriver:

  En turistchef som komplement till politikerna för att de är usla på marknadsföring. Vad finns det att marknadsföra på södra Öland? Hur sker marknadsföringen idag? Via nätet! Likes, bloggar, Facebook och Youtube. Och traditioner. Är du inte öbo är det bara att köra över bron och åka norrut . 90% gör väl det, för boende, bad och lite rajtan tajtan. Är det detta som lockar besökare till Öland generellt, blir det svårt med marknadsföringen för södra delen.
  Om man inte bygger en sandstrand mellan Smedby och Degerhamn, och en 5-stjärnig !! campingplats i Hammarby. Cementan blir ett tillhåll för hotell, restauranger,butiker och nattklubbar. För de 10% som inte tillhör flocken finns ju Alvaret, borgarna och södra udden fortfarande.
  Nyss åkte väl folk Öland runt för skördefesten så jag tror mer på evenemang som kan locka sommartid.

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Turistchefsjobbet är ditt! Infinn dig på Turistbyrån i morgon bitti 07:00. 45 papp utlovas, tjänstebil, betalkort. När jobbet väl är ditt kan du slå av på tempot… Känner du snart för att i stället jobba med ”strategiska frågor och övergripande uppgifter” går det också bra. Välkommen.

   Gilla

 2. KristinaF. Nedra Segerstad skriver:

  Jag menar att alla de duktiga, kreativa och entusiastiska entreprenörer som finns på Öland redan är turistchefer. Alla de som arbetar för fler besökare till Öland, och för att ge besökare jättefina upplevelser.

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Så kan man se det. Personligen tror jag en turistchef är ett måste för många politiker – på grund av att de inte kan marknadsföring. Då känns det skönt att slippa den biten och anställa ”nåt proffs”, vilket de sällan är. 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: