projekt ”Sunevisionen” läggs ned

Vi har tidigare annonserat att vi snart drar igång Sunevisionen, ett helt nytt teveliknande presentationsgrepp med vår medarbetare Sune Flisa i huvudrollen. Dessvärre måste uppslaget läggas ned, eller åtminstone läggas på is, redan före visningen av det första programmet. Orsakerna är bland annat en för liten redaktion, för dyr och för invecklad teknik samt stora samarbetssvårigheter med just Sune Flisa.

Vi beklagar djupt denna felsatsning och hoppas att du läsare har överseende med den svaga bärkraften i våra högtflygande löften.

 

Allan von Kompost
chefredaktör

 

 


 

Märkt , ,

2 tankar om “projekt ”Sunevisionen” läggs ned

 1. Torbjörn skriver:

  Ja, men det är ju mänskligt att ha höga ambitioner fastän det sedan inte riktigt kan gå att realisera. Redaktionen har haft många hjärn i elden den senaste tiden och är måhända lite utarbetad.
  Detta är också mycket mänskligt.

  Vad vi vill ha sagt är att vi är mycket överseende med besvikelsen hos alla och vi sitter i våra stugor och tar till oss en del tidigare publicerat mtrl med största förtjusning som det vore premiärvisningar.

  Samtidigt är vi mycket förväntansfulla inför det faktum att isen så småningom tinar och allt blir tillgängligt för publicering.
  Detta är också mycket mänskligt.

  Trevlig Lucia och sjung ståtligt!
  Hilsen/

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   På hela redaktionens vägnar vill jag tacka för denna empatiska och insiktsfulla kommentar. Jag har verkligen gett allt under uppbyggnadsfasen av ”projekt Sunevisionen” men hela tiden motarbetats av avundsjuka och mindre begåvade redaktionsmedlemmar. Men ce la vie, som man säger i Borås. Hur som helst är det min bestämda uppfattning att projektet kommer att återupptas sedan pappskallarna insett att de satsat på fel häst – och inte på Sune. Ett program med mig i huvudrollen är en spik – som man säger inom travsporten.

   Jag ska sjunga ståtligt i morgon då jag är redaktionens skönsjungande Lucia. De övriga är bortkomna stjärngossar och Allan von Kompost är tomte med neddragen luva. Så kan det gå.

   lussebullshälsningar

   Sune Flisa
   Lucia och härförare

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: