en andra chans

Det är sant och det är förfärligt. Kungen av Sverige har ännu inte svarat på mitt mycket artiga brev om cykelledsproblemen nere vid kungens föregångares skraltiga mur på södra Öland. Antingen har Postnord slarvat bort årets sannolikt viktigaste epistel, eller så har nån hovslink lagt rabarber på den för att kränga den för enorma kulor på svarta börsen. Du som inte trodde på något svar i enkäten fick alltså rätt.

Du läser brevet här.

Men kulturorganet ger inte upp. Vi har nu skrivit på hovets webbplats, där man utlovar svar på ”vanligt brev”. Och just ett sånt skrev kulturorganet – med frimärke så fint, en vinkande katt!

Alla måste få en andra chans. Även en kung.

Klicka på skärmklippet nedan för att läsa vår hovsamma påminnelse.

 

 


 

 

Märkt ,

2 tankar om “en andra chans

  1. Anonym skriver:

    Tips: Om Cementa har bestämt sig för att aldrig mer köra transport från brottet kan de lika gärna fylla igen vägen vid cykelbron. Bron kan sedan flyttas till ”kungensmur” och leda cyklisterna över hindret. Re-cycling!

    Gilla

    • degerhamn2 skriver:

      Vilken underbar idé! Nu gäller det bara att få kungen och Cementa att samarbeta i frågan. Förresten, jag har skrivit både pappersbrev och mejl till Tjabo och antar att han svarar när som helst. Så snart han gör det ska jag ta upp frågan med honom… Vi är gamla polare sen 1952 då vi lekte med barkbåtar i Mölna på Lidingö…

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.