markgodis i stället för påskgodis

Eftersom jag är ateist och anser att religionerna står bakom mycket av världens elände (vilket brukar få många ”experter” att gå i taket) gör jag inga som helst religiösa kopplingar till påsken, utan säger bara Glad Påsk alla läsare!

 

 

 


 

Märkt , , ,

10 tankar om “markgodis i stället för påskgodis

 1. Torbjörn skriver:

  Finstämd film över årstidens blommande. De flesta är korta till växten, vilket ju är naturligt, men en behaglig Ölandsbron får dem ändå att vibrera av lycka.
  Hilsen/

  Gilla

 2. Torbjörn skriver:

  Glad Påsk till hela skickliga redaktionen!
  Hilsen fra halvdanskerne/

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Redaktionen, i dag bara en man, bockar och önskar detsamma. Löskokta planer finns dock på återanställningar av alla tidigare medarbetare. När Sune jobbat av sin flygbolagsskuld är han beredd att ”åter få stil på publikationen – men endast som chefredaktör”… Rik indier, är enligt samme Flisa, ”villig att pynta med många miljoner rupier”. Den som lever får se…

   hälsningar från svensken och kvartsindiern

   Gilla

 3. KristinaF. skriver:

  Glad Påsk till dig, din fru och hela redaktionen.

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Hoppas på G P även till er – i vårvärmen, i solen, i det närmast vindstilla vädret – en sensation i sig. Allt under fem meter per sekund är som bekant vindstilla på Öland!

   Gilla

 4. jernis skriver:

  Önskar hela redaktionen, även Sune, detsamma, på samma obefintliga religösa grund Eller Happy Wester, som det numera står i Merriam-Webster Dictionary efter presidentdekret.

  Gillad av 1 person

  • degerhamn2 skriver:

   Jag hoppas att du skämtar men helt säker kan man ju inte vara med en orange prisse i vitt hus. Även Sune hälsar. Hans flygresa blev dyrare än slantarna han fick för sitt nya jobb. 900 platser från Shimla till Malmö kostar klöver. Nu jobbar han av skulden som flygvärdinna inom tyskt inrikesflyg iförd peruk och apelsiner innanför västen. Så det kan gå här i livet!

   Gilla

   • jernis skriver:

    Jag måste tillstå att uppgiften inte är helt tillförlitligt, ur en dröm som den faktiskt härrör, närmare bestämt en dagdröm, makronära bestämt en otäck mardagdröm. Men även drömmar kan ju vara sanna, eller besannas.

    Helt rätt, det ska svida i plånboken att ha ett så stort ego som Sune: två hela jumbojetar för befordran av en person. En smula schizo kan tyckas, lär bara kunna matchas av den USamerikanske apelsinmannen.

    Gilla

    • degerhamn2 skriver:

     Än värre är när ofta återkommande mardrömmar visar sig vara helt sanna. Och värst: När dagmardrömmar är sannare än mardrömmar. Bästa sättet att undkomma sina mardrömmar är nog att vakna. Men om en mardröm är en sanndröm, hur gör man då?

     Här har Usamerikanske apelsinmannen mött sin överman. Sune mejlade just att han måste göra 476 inrikespass i Tyskland eller 212 flygningar Bonn – Tokyo för att undkomma Gerichtsvollzieher, den tyska kronofogden som lär ha extremt hårda nypor.

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: