vems led?

Äntligen sommar. Varmt. Svag vind. Söndag. Men trots det: Under tre timmar på cykelled såg jag inte en enda cyklist. Inte en! Är det så – som jag ibland får för mig – att projektledare Christer Petersson bygger Fyr till fyr-leden bara för mig!? 😉

 

 


 

Märkt

4 tankar om “vems led?

 1. Tony skriver:

  I år är det visst längre kö till bergets topp än det någonsin varit tidigare. Det tar några år innan leder blir kända och etablerade. Hillary/ Norgay sägs vara först 1953 även om man inte kan säga det till 100%.
  Här är det ingen tvekan om att Staffan var först på Staffansleden. Vem blir nästa man eller kvinna att rulla i Staffans spår? Det ryktas att några expeditioner är finansierade och planeras till midsommar av en grupp äventyrliga japaner.

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Spännande med rykten om japaner på väg till Staffansleden. Att de bara vågar. Men man gör ju vad som helst nu för tiden för att bli berömd – för en timme eller minut. Hörde förresten att man i hamnen i Grönhögen har tagit emot en kinesisk seglare som påstod sig ha seglat ända dit från Shanghai. Dock misstänkte berättaren att han gått på fraktfartyg till Rotterdam och bara seglat därifrån. Han blir nog inte berömd… Men det får du inte säga till nån!

   Sensation: I går såg jag en cyklist – dock inte på leden utan på 136:an bredvid.

   Gilla

 2. Anonym skriver:

  Förhoppningen är att alla som inte vågar köra söderut med bil, använder färjan Dessi och efter det cyklar, för vad jag tror, har man ännu inte satt upp parkeringsförbud för cykel. Men det kanske kommer lagom till semestern Marianne

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: