kommande rubriker

Några av rubrikerna på kommande blogginlägg:

Sommarens viktigaste fototips
Vallmofrossa
Dö eller gå bort
Det underbara motljuset
Krypandet för makt och kung
+ och –
Knagglig asfaltväg?
Inhägnade växter
Svanparad
Omöjlig bosättning
Slutet
Ett jävla solsken
I Vilhelm Mobergs fotspår
Kåseri: De rika – och de fattiga

 


 

Märkt

2 tankar om “kommande rubriker

 1. Tony skriver:

  Svanparaden ser jag fram mot och kåseriet. Men det andra? Listan är lika lång som i en nyhetssändning på tv på vad som ska sändas i programmet. Har alltid undrat varför.
  Är det tänkt att man skall bli mer intresserad och fortsätta titta eller helt enkelt zappa över till grannkanalen för ”bättre” nyheter. Alvarsamt2s lista känns ovanligt lång och välplanerad så för att inte missa något så…
  Inget om grundvattennivån vad jag kan se utifrån rubrikerna. Borde vara aktuellt. Å andra sidan kan rubrikerna på alvarsamt2 vara lika luddiga som i vilken dagstidning som helst.

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Alvarsamt2:s tjurigt enträgna publicistiska framtoning är rå, för att inte säga grym. Vi säljer oss aldrig. Vi låter oss aldrig påverkas av makten, andra medier, hot, lockelser, utmärkelser, skäll, beröm. Vi kör rakt fram som en rattlös trimmad ångvält, väjer aldrig. Vi kan publicera fem kommande rubriker, eller femhundra. Men från i dag hänger allt på Sune Flisas dagsform, ity det är han som för femte eller sjätte gången åter börjar ta över chefskapet för kulturorganet. En utdragen maktkamp står för den stängda dörren…

   Angående luddiga rubriker låter Sune hälsa ”att läsarna snart ska få erfara hur det känns att läsa in rubbar så glasklara att böhmisk kristall upplevs som skitigt fönsterglas, senast tvättat 1854. Rubbarnas diamantslipade pregnans och logiska skönhet ska uppfylla aldrig tidigare uppnådda stilistiska höjder eller litterära peakar – bibeln och `Den steniga vägen till lyckan´ av Sigge Stark icke undantagna.”

   Ja, som alla förstår är framtiden mycket oviss, vilket den i och för sig alltid har varit. Televisionens nya favorituttryck ”jag/vi känner trygghet inför…” känns som ren abrakadabra för alla utom Sune.

   Allan von Kompost
   medresenär

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: