kulturorganet går till botten

Kulturorganet skildrar det som händer på marken. Men ibland lyfter vi hängande under en drake och betraktar skådespelet från luften. Nu kastar vi oss också i vattnet och går till botten för att skildra livet där. Hur ser det exempelvis ut i våra hamnar där nere på botten dit ögat inte når?

Som följare av alvarsamt2 får du snart se…

Allan von Kompost
dykansvarig redaktionschef

 

Märkt ,

8 tankar om “kulturorganet går till botten

 1. jernis skriver:

  Först drakflygande journalistik, sen dykande dito; kulturorganet är som sig bör sannerligen ledande i utveckligen av branschen. När kommer den klättrande journalistiken att rullas ut? Kanske inte just på Öland av geodetiska skäl, men så himla långt är det nu inte mellan Shimla och Himalaya.

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Ja, vi rör oss mot målet på flera fronter. Som härförare och doktor i geodesi måste jag sprida mina trupper på alla tänkbara – och bästa – sätt. Den klättrande journalistiken, liksom den krälande, fritt fallande och cyklande är bara några exempel på utvecklingen mot en mångfacetterad beskrivning av den så kallade verkligheten.

   Vad gäller höjder har vi precis inlett ett projekt inom projektet Kraftsamling Sydöland: att spänna en vajer mellan fågeltornet vid Södra Lundsjön och toppen vid Kamna Devi Temple för att däremellan idka linbanejournalistik, ett begrepp vi under lång tid kommer att vara helt ensamma om i hela universum.

   Sune Flisa
   chefredaktör

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: