bloggen chillar

På modernt språk kommer bloggen nu att chilla. Den lugnar ned sig, alltså. Eller för att vara exaktare: Jag lugnar ned mig. Blogginläggen kommer framöver med större mellanrum än tidigare. Det har du måhända läst många gånger tidigare utan att nåt har hänt. Men nu är det allvar. Publiceringstakten sjunker till ett eller högst tre inlägg i veckan.

Nu ska jag nämligen skriva mycket mer – på annat än bloggen. Dessutom måste jag cykla längre och längre för var dag som går för att orka med den 315 kilometer långa Vätternrundan i juni.

Men trots chillningen fortsätter jag att blogga och vlogga på andra adresser. På min nya blogg Novelletten publicerar jag småningom egna noveller och på Cykla på Öland lägger jag ut alla nya cykelfilmer. Testcyklingen och betygsättningen av Ölands cykelled i boken Fyr till fyr – meter för meter kommer helt att läggas över till den bloggen. Även en del äldre rullar kommer att hitta ett nytt hem på Cykla på Öland.

Bloggen 100 meter upp finns kvar. Den har legat i träda några år men nu är drakarna åter startklara för att ta kameran med sig upp i det blå när de första ljuva vårvindarna sveper in över Öland. På denna blogg hittar du mina bilder från luften. Småningom lägger jag upp nya foton tagna från drake, så kallad Kite Aerial Photography.


 

Märkt , , , , ,

2 tankar om “bloggen chillar

 1. Tony skriver:

  Får önska dig välkommen till Jönköping. Måste kännas skönt att veta att du klarat av exakt en tredjedel av loppet då.Sen är det bara 11 timmar kvar om du håller samma tempo som på videon mellan Ottenby och Grönhögen. Det finns väl några slakmotor efter Jkp men de känns nog som kategori-3 berg för en ölänning.Om du inte vet om det så är kitecykling INTE tillåtet under Vätternrundan. Har du gjort någon runda tidigare förutom ”bonusrundan”?

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Tack för ditt välkomnande till Jönköping (som jag förresten fann ”storstadslik” vid mitt senaste besök. Tidigare betraktade jag den som en håla). Din kommentar fick mig att gå ned på knä och tillbe cykelguden Snurre. Men böner hjälpte icke. Här måste verklighetens råa ansikte tas för givet. Nåd finnes icke. Köksväg som ”knäproblem” eller ”akut maginfluensa” finns visserligen, men skulle skapa spott och spe. Vad göra? Du skriver om berg! Som ölänning vet jag knappt vad det är för nåt? Är de flera meter höga?

   Och inte heller kitecykling är tillåtet! Vad är det du säger? Det är ju den jag har byggt min anmälan på. Vet du vad du påstår? Har du torrt på fötterna?

   Jag har cyklat bonusrundan – som första media i världen. Det gjorde jag i går. Den var och är exakt 70 meter lång. Ska inte den räcka? Är Vätternrundan ännu längre!?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: