Flera banor på g i Grönhögen

padelbana_Grönhögen_2Från återvinningscontainrarna i Grönhögens hamn ser ”det” ut så här…

padelbana_Grönhögen_4Från andra hållet ser ”det” ut så här… Men vad är då ”det”?

padelbana_Grönhögen_3Jo, ”det” är ett område som ska rymma en padelbana, en beachvolleybana och ett utomhuspingisbord. Kanske platsar även en boulebana.

padelbana_Grönhögen_1Planen är kantad av alléträd som kan ta värsta musten ur de ofta styva vindarna här nere i Grönhögens hamn. Bakom det sportiga projektet står Grönhögens Utvecklingsbolag. Mörbylånga kommun hjälper till med 50 000 kronor.


Märkt , , , , ,

6 tankar om “Flera banor på g i Grönhögen

 1. jernis skriver:

  En velodrom vore fint, med Långe Jan och Långe Erik i skala 1:5 vid varsin kortände. Pierre Picard skulle kunna inviga (Sune ovetandes av hälsoskäl) med 1000 varv nonstop, motsvarande Öland runt.

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Din minst sagt strålande idé är framförd på versaltextad lapp till vår kanske ”yvigaste” redaktionella kraft, Ingvar-Charm-Knubbendorpf. Han ligger för närvarande i koma på intensiven efter en bedrövligt dålig insats i MMA-ringen i förrgår då kan knockades efter bara 1,24 sekunder av Kastlösas Hulken, Adam Rissner-Gobeläng. Men så snart han kvicknar till kommer han med säkerhet att ta på sig uppdraget. – Allt för kulturen, som han brukar säga.

   Pierre Picard ska vi nog räkna ut i sammanhanget. Efter sina provcyklingar av Fyr-till-fyr-leden har han haft återkommande psykiska besvär. Han är för tillfället så hårt medicinerad att det enda han kan säga är: ”där leden svänga kurva, ja vackra kurvig svenska flicka”. Läkarna hyser mycket litet hopp om snar förbättring, något som hålls hemligt genom patientsäkerhetslagens fjärde paragraf.

   Gilla

 2. Anonym skriver:

  e

  Gilla

 3. Karin skriver:

  Ser ut som om dom ska anlägga en boulebana, tänkt jag innan jag läst klart. Och det ska dom kanske. Boule med extra plus! Grattis!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: