S frotterar sig med kungahuset – stor skandal! skriver Sune Flisa

Nu läcker de riktigt stora nyheterna ut från de gränslösa rojalistiska excesserna under Victoriadagarna. Sossemörbylångapolitiker, turistchef och kommundirektör fick titta på prinsessa – men inte prata med henne.  Ändå hälsade hon Victoria så gott! Hur gick det till? frågar vän av ordning. Kan man hälsa utan att prata? En förstummad värld väntar på de förlösande svaren…

– Nu måste dom sliskiga sanningarna upp på det dignande middagsbordet, nu längta knekt och dräng och tös och gräbba till friska luften, till räfst och rättarting och framtid utan kungagödsel! Dessa politiker och dessa gammelmedier måste ställas inför rätta och dömas till lagens strängaste straff, skriver en upprörd Sune Flisa efter att ha läst Svensk Damtidnings referat:

I närheten av slottsruinen hade kommunen anordnat ett slags VIP-middag för länets starka män och kvinnor.

Dit kom bland annat Matilda Wärenfalk, kommunstyrelsens ordförande, Ann Willsund, kommundirektör, och Johan Göransson, turistchef.

– Vi satt på en liten restaurang som heter Systrarna på höjden, berättar Johan.

– Vi pratades inte vid med kronprinsessan, men vi gratulerade och hon hälsade så gott. De såg ut som att de hade tyckt att det var trevligt.


SuneFlisa
Sune Flisa
chefredaktör, härförare,
sanningsälskare.

 

Märkt , , ,

2 tankar om “S frotterar sig med kungahuset – stor skandal! skriver Sune Flisa

 1. Anonym skriver:

  Man kan ju undra hur många år
  man hållit på att fira kronprinsessan för våra skattepengar .Detta är ren stöld.Sitter man på restaurangen så är det ju knappast tal om representation. Det hade varit snyggare att bjuda förskolebarn på glass istället
  Marianne

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Nästan allt som görs kommunalt i dag går ut på att göra PR om kommunen. Kommunerna har blivit sina egna reklambyråer. Allt går ut på att synas, att göra intryck. Man ska synas tillsammans med kungligheter, man ska synas i gammelteves ”Solligan”. Överallt ska man synas i stället för att utveckla kommunen så att den märks och syns i seriösa forum där man uppmärksammas genom framgångar och satsningar. ”Apkonster” hör hemma på cirkus. Det är en förfärlig utveckling vi ser. En kommun är inte ett företag som ska sälja så mycket som möjligt.

   Men nästan ännu värre är de gammelmedier som gärna skulle fira Victoriadagarna varje dag – enbart för att höja upplagan, öka tittandet på detta helt ointressanta och obsoleta skådespel, befriat från charm och humor, en buskisteater av allra sämsta kvalitet. Här säger man de döda orden, de rätta orden, de säljande orden, här säger man orden utan innebörd. Och vuxna människor kallade journalister skriver texter som får sagor av dagisbarn att framstå som världslitteratur.

   Nej, stäng igen och ge barnen glass. Läs några bra sagor för dem – med annat innehåll än dagens kungliga spektakel, hyllat och uppbackat av devota gammelmedier utan framtid.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: