då var det 4 augusti 2012

Denna dag för åtta år sedan firades hemvändardag i Södra Möckleby. En god idé som förhoppningsvis kan tas upp igen.

ÅtervändardagNere vid Navet vid Södra bruket var aktiviteten hög. Man lastade och snackade, snackade och lastade. Längst till vänster ser vi tecknaren ”lehån”, alltså Lars-Erik Håkansson. Vithåret i mitten sitter på Walle Dickson. Till vänster om honom ser vi Christian Cederroth. Till höger om Walle framlidna Britt Bergman och längst till höger skådar vi Roland ”Rolle” Andersson.

Återvändardag_2_för_bloggI Konstens Geologiska Trädgård spelades teater och musik. I förgrunden donar Margaretha Magnusson i egenskriven pjäs, ”Ett brev betyder så mycket”. Vill du ha denna bild i stort format, för att bättre kunna urskilja personer i publiken, mejlar du till alvarsamt@yahoo.se Du får då bilden med vändande post.

Bitte Janninger och Anders LundkvistBitte Janninger och Lars Lundkvist spelade så det stod härliga till – på durspel, tror jag det kallas. Lars har ett förflutet som kameratekniker och som sådan upplevde han en innovation som förvandlades till en extremt rolig historia. Den måste jag – eller han – få berätta för er – nån gång…


 

Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: