23 minuter av livet

Har du nånsin sett en solnedgång från det att solen snuddar vattenytan tills den helt försvinner? Om inte kan du göra det nu. Filmen tar 23 minuter och saknar helt handling, action, dramatik. Den bara ÄR. Filmen är alltså ingenting för rastlösa. Eller så är den lämplig just för såna – som avkopplingsövning.

Märkt , , ,

4 tankar om “23 minuter av livet

 1. Karin skriver:

  Fint! Filmen påminner om Sveriges radios service för några (många?) år sedan, med vågskvalp nattetid. Mycket trevligt att somna om till om man råkade vakna när man borde sova.

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Det där med ”(många?) år sedan” får mig att tänka på hur jag själv uppfattar tidens gång. Om jag – ärligt – tror att det och det hände för sju år sen brukar jag multiplicera med tre. Då brukar det stämma ganska bra. I detta fall med radions skvalpsömntabletter tror jag det var tre år sen jag själv brukade lyssna på dem (hur man nu kan lyssna på en tablett). Jag multiplicerar med tre och säger att det var runt nio år sen det skvalpade hela natten i en SR-kanal…

   Rätta mig den som vill – och kan.

   Gilla

 2. jernis skriver:

  Ingen dramatik? Och jag som precis tyckte att Bengt Ekerot iklädd sin snajdiga, helsvarta superhjältedräkt skymtade förbi under några millisekunder vid 21.32.

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Om vi kan sänka rösten en aning… Du har rätt. Men jag gör som D Trump. Jag säger inget för att behålla lugnet i nationen. Tänk om jag spred ut att gode Bengt, död 1971, spökar omkring nere vid fyrplatsen – vilket han i och för sig gör. Hur skulle det se ut? Vad skulle gammelmedierna berätta? Alltså: Detta stannar oss emellan.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: