Europa ryter till mot sittgruppstyrannin

Nu ansluter sig även den medicinska världen till kulturorganets kritik av de mörkrets krafter som redan i mitten av oktober tog in sittmöbler i by och tätort för att inte ställa ut dem igen förrän i maj 2021.

Professor Hans van Der Schmeling,
synskadad professor vid
Das Skeletthaus, Dortmund,
Tyskland.

– Det är ett rent omänskligt beteende, säger Hans van Der Schmeling, professor i osteologi vid Das Skeletthaus in Dortmund, Tyskland samt osteologisk expert i EU:s medicinska råd. I sitt uttalande i den medicinska tidskriften Das Skelettenrevü säger han också, översatt till svenska:

– Att som i Grönhögen låta en oskyldig människa stå upp från mitten av oktober till mitten av maj är rent förfärligt. Dessa stackare riskerar att drabbas av allt från neoivertibla suroser, magnoliana fibrotoverer (i ländryggen) och intervenösa koplimentära accesser till mobilistisk lårbenskarens, rudimentära artärroser (i bäckenet) och independensiska kvartärier i bukhålans blodvävsmassa.

Professor Hans van Der Schmeling har nu anslutit sig till Sune Flisas frivilligarmé där han tilldelats furirs rang och begåvats med Flisas hedersbetygelse av fjärde graden med fästnål i vitt silver.

Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: