Folk som tänker

Ja, såna finns. Människor som tänker, alltså. Nere vid Kungsgården tar man inte in sittgrupperna och låter folk stå till i maj. Här finns inte mindre än fem grupper på covidsäkert avstånd mellan sig. Här jobbar man med turisternas bästa för ögonen.

På andra ställen, som i Grönhögen, tar man in sittmöblerna redan i mitten av oktober. De lär bli förkylda vid temperaturer under + 15 grader.

Läs här alla inlägg i ämnet.

Så arbetar tänkande människor, man tänker på andra, på besökare, på turister. Självklart ska de ha nånstans att sitta. Utan sittmöbler är det lika bra att lägga ned ambitionerna att få flera besökare till Öland. Vem vill stå från oktober till maj? Svara på den karamellen, du turistchef.
Märkt , ,

2 tankar om “Folk som tänker

 1. Karin skriver:

  Såklart! Tack för en utomordentligt bra och invändningsfri förklaring till att mina trädgårdsmöbler är kvar utomhus. Undrar om den också kan användas som förklaring att den överfulla vattentunnan inte är tömd, rengjord och uppochnerpåvänd?

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Självklart! Det står till och med i EU:s utemöbelsdirektiv § 14 C. Den luntan kan du sticka under näsan på den som eventuellt beskyller dig för att vara lat eller slarvig. Du är i stället ett föredöme, en vägvisare i en svårnavigerad värld. Sträck på dig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: