Näckande Ingvar blev först i världen!

Arbetsområdet i Grönhögens hamn är hårt instängslat. Men begränsningar är till för att genombrytas. Mot löfte om en glasspinne klädde i dag vår reporter Ingvar Charm-Knubbendorph av sig spritt språngande naken för att simma ut till den nya pirens spets (vi behöver kanske inte tillägga att gode Ingvar även är spritt språngande galen – efter alla knockoutförluster i MMA). Kameran hade han fastbunden på det av 14 öppningsoperationer svårt sargade huvudet.

Uppdraget gick bra. Tack vare Ingvar kan kulturorganet som första media i världen nu visa bilder från den nya pirens spets, något som flera medier misslyckats med. Ett greps av områdets vakter och fördes bort mot ovisst öde av militärpolis. Ett annat ramlade i drickat med kameror för hundratusen som nu inte ens går att rea ut på Blocket.

Vi säger det vi ofta säger: För storartad journalistik får man betala ett högt pris. Tack Ingvar.

Från pirspetsen in mot småbåtshamnen. Tack vare Ingvars enastående insats är kulturorganet världens enda media som i bild kan visa piren från norr mot söder – en enastående prestation av näckande Ingvar. Han var verkligen värd sin (päron)glasspinne från ICA Grönhögen.
Från pirspetsen mot hamninloppet.
Från södra gamla piren ut mot nya piren.
Småbåtshamnen är nu så skyddad att den av gode Ingvar betecknas som ”överbeskyddad”.
Vattnet i hamnen har numera antagit en blekt blågråvit färgton av allt grävande och plumsande med sten och stenkross.

Märkt ,

4 tankar om “Näckande Ingvar blev först i världen!

 1. jernis skriver:

  Ingvar twittrar nu upprört att han faktiskt blev lovad en Piggelin till sin badanka också. Med versaler. Till miljoners miljoner FABULÖSA följare. Bäva månde Sune Flisa.

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Sune har fixat allt. Han åkte hem till Ingvar med TVÅ Piggelin till badankan. Att han därefter sänkte Ingvar med en vänsterkrok kan stanna mellan dig och mig, liksom att ankan sprack och sjönk under ett förfärligt kvackande. Ingvar nu på sjukhus. Ny operation dessvärre, men lång julledighet. Dessutom har Sune lovat honom ny badanka till nyår. Åter frid på redaktionen.

   Gilla

   • jernis skriver:

    Så generöst av Sune. Säg blev det vip-ambulans in till Kalmar för MMA-vraket? Såsom konsument av en icke obetydlig andel av den totala vårdproduktionen vid sjukhuset borde han i alla fall vara berättigad till det, plus eget stamoperationsbord med namnskylt i borstad mässing.

    Gilla

    • degerhamn2 skriver:

     Sune vill allas bästa, även om hans metoder alltid har varit omtvistade. Men föregångare och genier stämplas ofta som egocentriska och vrickade.

     Nej, det blev ingen vip-ambulans för gode Ingvar. Det blev grisbilen. Tyvärr var den smockfull med blivande skinkor så färden blev allt annat än skön. Dessbättre klarade sig Ingvar undan slaktarens bultpistol, även om det var med ett nödrop efter att ett slakteribiträde uppmärksammat leveransen och skrikit i högan sky:

     – Det var en jävlans fet gris som kommer här – och den fan tycks redan vara slaktad.

     Så det kan gå här i värl´a.

     Operationen utfördes mycket riktigt på Ingvars stamoperationsbord, märkt ”Ingvar Charm Knubbendorph, MMA-vrak”. Men skylten är inte i borstad mässing. Sune tyckte det räckte med baksidan av ett begagnat kollegieblock från Skatteverket i Shimla, dekorerad med ”små indiska getabockar”.

     På papperet ritar kirurgen efter varje ingrepp in en liten krumelur. Nu står där ”XV”. Doktorn säger att det nu inte kan bli så många operationer till. Vi undrar alla vad han menar. Nog ska gode Ingvar palla med några ytterligare ingrepp! Även om stora hjärnan är död lär lillhjärnan funka rätt bra.

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: