Kriget har bara inletts…

Kulturorganet tackar ödmjukast för det massiva stödet i kampen mot det nordkoreainspirerade Sjukvårdssverige. I Shimla News dominerar i dag en fyra sidor lång artikel om vår högt älskade chefredaktör Sune Flisa. Ett av 298 pratminus lyder:

– Jag tror Region Kalmar län kastar sitt tvångsvälde överbord senast i morgon fredag. Om inte kommer dom att bli hela Sveriges driftkucku.

En läkare har mycket att berätta, men vi väntar med inlägget om hans kunskaper ytterligare en tid.

En advokat säger att Region Kalmar län inte har en chans att få rätt att fakturera nåt dom inte har gjort. Advokaten är också övertygad om att JO ger oss rätt. Advokaten uppmanar oss att absolut inte betala eventuell faktura för ickevaccinering. Låt domstolen ge er rätt!

Kulturorganet ligger trots medvinden inte på latsidan. Vi förbereder skrivelser till både EU och FN. Likaså skriver Sune Flisa på en postum stämning mot Region Kalmar län.

”Mina barn ska verkställa den om jag dör i covid-19 på grund av regionens nordkoreapolitik”, säger han i Shimla News.

”Mitt liv är väl inte mycket värt i dessa cyklopers ögon, men kanske kan skadeståndet räcka till ett mysigt fredagsmys med frukt och ett glas vin.”

Allan von Kompost
redaktionschef

Märkt , , ,

2 tankar om “Kriget har bara inletts…

 1. jernis skriver:

  Jag killgissar att den juridiska nöten är huruvida regionen i tillräcklig utsträckning, om alls, i förväg informerat om fakturering vid nej tack. Moraliskt anser jag att fakturering är fel om inte förhandsinformation ges om vilken sort som erbjuds vid vaccinationstillfället. Heja Kulturorganet! 🙂

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   Vi tackar för stödet, jernis. Hittills har ingen varit mot oss. Men den här ”geggan” är svår att förklara enkelt. Vi har skrivit mycket i ämnet och avstår från flera förklaringar i kommentarform. Missförstånden kan bli många. Däremot är vi villiga att lägga ut vår glasklara text i domstol.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: