Cykelsällskap

Tre tänkbara varv i längder 35-85 kilometer.

Det är 71 dygn kvar av hösten på södra Öland. I bästa fall är det lika med 71 möjliga cykeldagar. Och som du kanske läste i tidigare inlägg förlänger cykling livet och du mår Tarzan efter några mil på hojen.

Mitt försök att få igång ett cykelsällskap här nere på Sydöland går trögt. Läs mer här. Hittills är vi bara tre som är intresserade, men sannolikt kan vi bli många fler.

Tanken är att ha trevligt under några mils trampning i låg hastighet, låt säga 12-15 km/timmen. Vi hojar ett av de tänkbara varven på kartan ovan och du kan haka på och avsluta var och när du vill. Lämpligast är nog att börja med det gröna varvet – utan att nå fyren. Sträckan blir då 35 kilometer.

Intresserad? Mejla då olandskanalen@gmail.com

Märkt

2 tankar om “Cykelsällskap

 1. Zusammen skriver:

  KRAFTSAMLING FÖR HOJ OCH SOCIETY , förslag till devis som täcker in allt för kommande aktiviteter. Det skall vara anpassat till dagens södra Öland men också lite ”modernt och exklusivt” med en smula svenlish. Trevlig tur i paradiset på södra Öland.
  Hoppas många sluter upp och unna er i fikapaus.

  Gilla

  • degerhamn2 skriver:

   *garvar*
   Ja, det är mycket kraftsamling på södra ön dessa dagar. Vår cykelgeneral Sune Flisa, (tour de francevinnare redan 1966) ”smakar” just nu på namnförslaget. Men processen tar tid, han jobbar ungefär som en vinprovare. Senare kommer domen. Antingen spottar han ut det eller utnämner dig till Årets Geni. Han har så att säga ”inga mellanlägen”.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: